向春

.令和2年3月28日

1

[アミューズ / start]

大野産 原木椎茸のヴルーテ

Virute of Shiitake mushroom from Ohno

2

[冷菜 / Cold appetizer]

敦賀 目鯛
塩麹漬けの紅芯大根

Today’s fish
Radish pickled in salt koji

3

[シャルキュトリ/charcuterie]

越前蜜芋の石焼き芋
赤蕪のピクルス
奥越 蕗の薹 ベニエ

福井地魚のリエット、国産レモンと豆乳のサワークリームを挟んだ最中

福井市ワトム農園、エディブルフラワー
越のルビーのタルトレット


Wafer cake filled with Fukui fish riette, lemon and soy milk sour cream

Fukui City Watom Farm
Edible flower
Sweet tomato

Stone-roasted sweet potato
Pickled mini root vegetables and red turnip

4

[温菜 / Warm appetizer]

越前町 水蟹と自然薯のパートフィロ
セイコ蟹のコンソメ

Crab and potato part philo
Seiko crab consomme

5

[お魚 / fish]

敦賀 鰆の石窯焼き
地物野菜の石窯焼き
ブイヤベース

Today’s fish stone kiln firing
Stone kiln firing of local vegetables

6

[メインディッシュ / maipn dishes ]

福地鶏の熾火焼き

Today’s main dish grill

7

[デセール/dessert]

本日のデセール

8

[プティフール/]

福井カヌレ